Üniversitemizde TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B Bilgilendirme Toplantıları Düzenlendi

Üniversitemiz Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü tarafından  “TÜBİTAK 2209-A: Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “TÜBİTAK 2209-B: Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” çağrıları hakkında bilgilendirme toplantıları düzenlendi. Konferansa çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Proje Yönetim Ofisi Koordinatörümüz Prof. Dr. Mehmet Fırat Baran tarafından sunumu gerçekleştirilen konferansta, lisans öğrencilerinin araştırma yapma ve araştırma ekosistemine katılımlarının önemine dikkat çekerek; söz konusu projelere ilişkin başvuru süreçleri ve gerekli diğer bilgiler konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

İki gün süren konferans, Proje Yönetim Ofisi Koordinatörümüz Prof. Dr. Mehmet Fırat Baran’ın öğrencilerin proje süreçleri hakkında merak ettikleri soruları cevaplamasının ardından sona erdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, Proje Yönetim Ofisi Koordinatörümüz Prof. Dr. Mehmet Fırat Baran’a öğrencilerimiz için yaptığı bilgilendirme konferansı için teşekkür etti.
ŞERİF ÖZBEY (0484) 212-1111 / 3533
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
30 Nisan 2024