Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tarafından Kalite Yönetim Sistemi kapsamında İç Paydaş Toplantısı Hk.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımız tarafından 24 Nisan Çarşamba  günü Rektörlük A Blok Fuaye Toplantı salonunda Kalite Yönetim Sistemi kapsamında İç Paydaş toplantısı yapıldı. Toplantıda Öğrenci İşleri  Daire Başkanımız Gülahmet İPEK tarafından  Yeni Yönetmelik değişikliği  hakkında bilgiler verildi.

Toplantı sonunda Üniversitemizin İç Paydaşlarıyla öğrenci, akademik ve idari personelle öğrenci işleri ile ilgili mevzularda bilgilendirmelere devam edilmesi kararı alındı. Toplantıya Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Gülahmet İPEK,  akademik birimlerimizin öğrenci işlerinden sorumlu Dekan Yardımcısı / Müdür Yardımcısı ve Akademik birimlerin öğrenci işlerinde  görev yapan personeller ile  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli katılmıştır.

SERHAT NAS (0484) 212-1111 / 3559
26 Nisan 2024